Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Νεκρός νεαρός εθνικιστής μετά από δολοφονική επίθεση στη Νότια Γαλλία

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Luigi Guardiera, ένας νεαρός εθνικιστής, ηλικίας 23 ετών, χτυπήθηκε άγρια από αποβράσματα στο πάρκινγκ ενός νυχτερινού κέντρου στην πόλη Tarbes. Χθες πέθανε στο νοσοκομείο της Τουλούζης που νοσηλευόταν σε κώμα. Η επίθεση ήταν προμελετημένη. Οι δολοφόνοι τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον μέχρι θανάτου πριν αποχωρήσουν. Φυσικά δεν υπήρξε σχεδόν καμία κάλυψη για αυτό το περιστατικό από τα «μέσα ενημέρωσης», επειδή το θύμα δεν ήταν αριστερός ή μετανάστης. Εφόσον ήταν εθνικιστής ο θάνατος είναι «ανακούφιση» για το σύστημα.

Ο Luigi Guardiera ήταν ένθερμος πατριώτης: ήταν έτοιμος να ενταχθεί στο στρατό και είχε κατέβει υποψήφιος με το Εθνικό Μέτωπο στις νομαρχιακές εκλογές του 2015. Είναι πολύ πιθανό η δολοφονία του να έχει πολιτικά κίνητρα.

Υπάρχουν ιστοσελίδες που αναφέρουν ότι χτυπήθηκε από ομάδα 12 αντιφα τραμπούκων, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο που έχει παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες και θέλουν να πουν ότι είναι ένας κακοποιός που έδρασε μόνος του.      

Ο 23χρονος ήταν από την πόλη Masseube της επαρχίας Gers, ήταν ποδηλάτης και είχε τελειώσει τις σπουδές του στο κολέγιοMirande.
4-5-2016 ΑΘΑΝΑΤΟΣ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου