Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ελεύθερος ο Παναγιώτης Μπαντέμης


Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από τις Φυλακές της Λαρίσης όπου και εκρατείτο, ο Παναγιώτης Μπαντέμης έως και τον Νοέμβριο του 2016 που θα εκδικαστεί η έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής των 15 ετών που του επιβλήθηκε.Είχε προηγηθεί η αίτηση αποφυλάκισης για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους προς το εφετείο των Αθηνών, η οποία συζητήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας που αναφέραμε παραπάνω, κατά την οποία έγινε δεκτή και μάλιστα χωρίς χρηματική εγγύηση.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι δικαστές στάθηκαν στο ύψος τους. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η συμβολή ενός άξιου συνηγόρου, με αισθήματα ο οποίος
κατέβηκε από την ακριτική Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον Συναγωνιστή Παναγιώτη και ακούει στο όνομα Ηλίας Ηλιακόπουλος. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Ηλιακόπουλος έδωσε μια μεγάλη μάχη από την οποία βγήκε νικητής και μάλιστα χωρίς αμοιβή. Μεγάλη συμβολή επίσης στην υπόθεση, είχε και ο κατάθεση μάρτυρα ο οποίος εξήγησε στους Δικαστές τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που έχει ο Συναγωνιστής Παναγιώτης, (χωρίς Πατέρα, άρρωστη Μητέρα η οποία δεν μπορεί να εργαστεί και με τρεις ανήλικες αδελφές).
Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής αναχώρησε αρχικώς για την Θεσσαλονίκη και αργότερα για τον τόπο καταγωγής του την Δράμα, αρκετά χαρούμενος και ευτυχισμένος λέγοντας για τον ίδιο ότι είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Τέλος αξίζει να δώσουμε τα εύσημα σε όλους του Ακομμάτιστους Εθνικιστικούς φορείς οι οποίοι βοήθησαν τον Παναγιώτη με τον τρόπο τους  Συναγωνιστή Παναγιώτη Μπαντέμη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου