Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΑ Ή ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ;

Ποιους και τι υπερασπίζεται  ο Πούτιν
 Η Ρωσία πέρασε στα χέρια των εβραίων-μπολσεβίκων το 1917. Οι εβραιομπολσεβίκοι εγκαθίδρυσαν ένα τυραννικό καθεστώς που όμοιό του δεν έχει δει ο κόσμος. Εκατομμύρια ανθρώπων δολοφονήθηκαν, φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν από την εβραϊκή ηγεσία των μπολσεβίκων. Η φυσική ηγεσία των Ρώσων κατακρεουργήθηκε και ο λαός της Ρωσίας κατέστη υπόδουλος της εβραϊκής συμμορίας των μπολσεβίκων. 
Για πάνω από 70 χρόνια το καθεστώς πειραματίστηκε σε κάθε είδους βασανιστήρια και απαγορεύσεις θέλοντας να δημιουργήσει (όπως έλεγαν) τον νέο τύπου άνθρωπο, τον Homo Sovieticus . Gulag και ψυχιατρεία για κάθε πεινασμένο, αντιφρονούντα, ακόμα και για όσους θρησκεύονταν. Τη βαρβαρότητα των εβραίων μπολσεβίκων γνώρισαν και άλλα έθνη που βρέθηκαν υπό τον ζυγό τους. 
Οι σοβιετικοί εγκληματίες αιματοκύλησαν ό,τι βρέθηκε στο πέρασμά τους. HOLODOMOR” (Η μεγάλη τεχνητή πείνα του 1932-33) και ΚΑΤΥΝ είναι απλά κάποια γνωστά εγκλήματα, αν και όχι σε όλους. Πάνω από 100.000.000 άνθρωποι βρήκαν τραγικό τέλος από το τέρας του εβραιομπολσεβικισμού. 
Για να μην μιλήσουμε για τα εκατομμύρια δολοφονημένων Εθνικοσοσιαλιστών και μετά τη λήξη του πολέμου...Οι Ρώσοι ήταν από τα πρώτα θύματα της εβραιομπολσεβικικής δικτατορίας. 

 Όταν θέλεις να υπερασπιστείς την ιστορία της Ρωσίας, την περίοδο της σοβιετικής κτηνωδίας την ονομάζεις όπως πρέπει, εβραιομπολσεβικική κατοχή. Και φυσικά δεν την υπερασπίζεσαι όπως δεν υπερασπίζεσαι για παράδειγμα στην Ελλάδα την οθωμανική κυριαρχία.  
 Η σοβιετική κατοχή (και) της Ρωσίας δεν είναι ιστορία των Ρώσων είναι το ποινικό μητρώο των εβραίων. 

Πηγή:
Φώτης Ξηροκώστας
Ristorante Verona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου