Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

ΤΕΛΟΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ) ΕΠΟΧΗΣ
H δημοκρατία διανύει το "τέλος εποχής" της και όσοι την παρήγαγαν και την στήριξαν αποπειρώνται να την κρατήσουν στη ζωή μπασταρδοποιώντας την διάδοχο κατάστασή της που, νομοτελειακά είναι η Εθνικοκοινωνική κάθαρση!

Μέσα στο πλαίσιο αυτής της «μπασταρδοποίησης» κυριαρχεί η εκ μέρους των καταρρεόντων διακαής επιθυμία μονταρίσματος μιας διάδοχης καρικατούρας η οποία, σύντομα, θα αναδείξει της «υπεροχή» της προκατόχου διαφθοράς ως …βελτίστης καταστάσεως!

Μεθοδικά και από πολλές πλευρές του καταρρέοντος δημοκρατικού ερειπίου ενισχύεται η πρόσκαιρη κυριαρχία των ακόμη πιο διεφθαρμένων ως «αναγκαίας λύσεως», ενώ πίσω τους ανασυντάσσονται λυσσαλέα για να εμφανιστούν και πάλι στο προσκήνιο οι γνωστοί δημοκρατικοί διαφθορείς.


Το μόρφωμα-καρικατούρα θα είναι ανάλογο ενός όχλου ο οποίος μέχρι τώρα παρήγαγε πολύ χειρότερα μορφώματα (Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. κλπ) και από τον οποίο δεν αναμένεται τίποτε καλύτερο όπως δεν αναμένεται κελαδισμός από στόμα κόρακος, θα κάνει το κύκλο του και θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη με τον πλέον οικτρό τρόπο από τους ίδιους τους αλάστορες δημιουργούς του οι οποίοι θα εκτονώσουν το μίσος προς τον εαυτό τους (διότι αυτόν μισούν…) επάνω του.
Μετά από αυτή την φάση της καννιβαλικής αλληλο-κρεοφαγίας των, εν απογνώσει, αυτοκαταστροφικών της Ιστορίας, θα ξεκαθαρίσει ο «ορίζοντας» και θα ανακύψει η αναγκαιότητα ενός ουσιαστικού αξιακού σκηνικού που θα εγγυηθεί την συνέχιση της Εθνικοκοινωνικής ζωής. Οι ελαττωματικοί ήδη θα έχουν καταστεί μειοψηφία ( η Φύση διαθέτει την καλύτερη «οικονομία»…) και οι σοφοί θα καταδεχτούν να αποφανθούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη Βιέννη ο André Rieu παρουσιάζει υψηλή μουσική τέχνη ενώ στην Αθήνα κυριαρχεί εμφύλιο μίσος… Δεν είναι τυχαίο  ότι, στις όχθες του άλλοτε «βαρβάρου» Δουνάβεως, οι σημερινοί Μαγυάροι κατατάσσονται στη κορυφαία βαθμίδα μορφώσεως της Ευρώπης ενώ οι γραικύλοι παραμένουν ανυπόδητοι και ανυπτόποδες αστοιχείωτοι στις υπώρειες του Παρθενώνος!
Απολαμβάνουμε το «τέλος εποχής» της δημοκρατίας κατά το οποίο αυτοί που θα αυτό-κατασπαραχθούν νομίζουν ότι αποτελούν «τους πρώτους από εκείνους που έρχονται» ενώ, στην πραγματικότητα είναι οι έσχατοι των απερχομένων.  Εμάς δεν μας εκπλήσσει η άγνοιά τους διότι εκ των προτέρων γνωρίζουμε την ανοησία τους της οποία εκείνοι θεωρούν ως … «σοφία».  Μας διασκεδάζουν όπως τους βλέπουμε να αναλίσκονται στην άγρια αρένα καθώς, μάλιστα, δεν πληρώνουμε και …φόρο δημοσίων θεαμάτων! Σημασία έχει να μη μπούμε ποτέ στο πειρασμό να απολαύσουμε το θέαμα από το "επίσημο θεωρείο" διότι εκεί θα πέσουν οι φρικτές μαχαιριές κατά των ηλιθίων.

Μόνο χρέος μας η, πάση θυσία, διατήρηση της επαφής μας με τη Φύση και το οξυγόνο της ώστε να παραμείνουμε ενεργοί ως τη στιγμή της ένοπλης «επιστρατεύσεως»… Τότε θα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και  μάχιμοι! 
 Αυτό ζητά από εμάς η Ιστορία. 

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου