Κυριακή, 6 Απριλίου 2014ΙΔΕΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
Ο Εθνικισμός  είναι  Ιδέα υπεράσπισης όλων των εθνών, όλων των λαών, όλων των φυλών. Όλες οι πατρίδες πρέπει να είναι ανεξάρτητες και ελεύθερες χωρίς να προκαλούν προβλήματα η μία στην άλλη. Για εμάς η λέξη «πατρίδα» σημαίνει ελευθερία και εννοώ, η κάθε πατρίδα.                   

Σαν εθνικιστές- Σοσιαλιστές ή κοινωνιστές αγαπάμε την πατρίδα μας, σεβόμαστε τις υπόλοιπες και αγωνιζόμαστε για την ελευθερία τους.
Οι Άθλιοι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται εθνικιστές, μαχαιρώνοντας ξένους χωρίς να σέβονται τις διαφορετικές φυλές, θρησκείες και απόψεις, για μας είναι πιο μισητοί από ότι οι αντίφα και οι εθνοκτόνοι κομμουνιστές. Αυτοί οι απάνθρωποι τύποι που αμαυρώνουν τις Ιδέες και τις αξίες μας είναι οι λεγόμενοι «κομπλεξικοί ακροδεξιοί». Τους ενδιαφέρει μόνο το πώς να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους και να επιβληθούν με βάρβαρους και βίαιους τρόπους στον συνάνθρωπό τους.
Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι αξίες, ούτε οι πατρίδες, ούτε οι πολιτισμοί, σε αντίθεση πάντα με την Ιδέα μας η οποία έχεις βάσεις στην αλληλεγγύη μεταξύ εθνών.
Το σχέδιο των σιωνιστών προχωράει χωρίς ατέλειες έχοντας όλους αυτούς τους ανίδεους (αντίφα vs ακροδεξιούς) να συγκρούονται μεταξύ τους προκαλώντας εμφυλίους χωρίς τελειωμό και εννοείται ότι τους μισώ και θα τους μισώ διότι για χάρη τους καταστράφηκε η Πατρίδα μου.
Βέβαια το καθεστώς και τα καθεστωτικά ΜΜΕ προβάλουν καθημερινά αυτά τα όντα και όχι τις αληθινές επαναστατικές ιδέες γιατί αν αρχίσει να αναδύεται η αλήθεια και ο Ήλιος αρχίζει να λάμπει πάλι τότε δε θα είναι καθόλου εύκολη η συντήρηση της υποδούλωσης των λαών.
! Ο Αγώνας μας είναι ο Αγώνας των Λαών! 
ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου