Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014Απάντηση στην ανακοίνωση της λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα σας, την Τρίτη 8/4/2014.

«Νιώθουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους πολίτες της Μαγνησίας πως όντως έχουμε ως πρότυπο τον Ιωάννη Μεταξά, όπως όφειλε να έχει και η λέσχη εργαζομένων Βόλου, διότι ο «δικτάτορας» θεμελίωσε την κοινωνική ασφάλιση και το 8ωρο, τη στιγμή που οι εργατοπατέρες και οι συνδικαλιστές χρησιμοποιούν χρόνια τώρα την εργατική τάξη για τα δικά τους συμφέροντα. Επίσης ο ελληνοιταλικός πόλεμος θα έπρεπε και από τους ίδιους να θεωρείτε εμφύλιος διότι πιστεύουν στους πολίτες του κόσμου και στο παγκόσμιο προλετάριο άρα η σύγκρουση με οποιονδήποτε άλλο λαό ,σύμφωνα με την ιδεολογία τους, πρέπει να χαρακτηρίζεται «εμφύλιος».

Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες, τους έχουν γυρίσει την πλάτη; Ξεχωριστές συγκεντρώσεις και μικρές σε συμμετοχή. Είναι ικανοποιημένοι; Ποιος ωφελείται από το διαίρει και βασίλευε που συμβάλλουν και οι ίδιοι;

Ως εθνικιστές αγαπάμε την Ελλάδα, σεβόμαστε όλες τις πατρίδες και μισούμε τον καπιταλισμό. Η συντήρηση του σάπιου οικονομικού συστήματος δεν έχει καμιά σχέση με τον εθνικισμό. Μόνο με την συντριβή του συστήματος εκμετάλλευσης θα έρθει η αναγέννηση του λαού μας.

Είμαστε οργάνωση και των εργατών, γιατί βλέπουμε την επερχόμενη σύγκρουση ανάμεσα στην εργατιά και το κεφάλαιο που θα σηματοδοτήσει το τέλος του φαύλου αυτού συστήματος. Και σε αυτή την σύγκρουση είμαστε μέρος της εργατιάς ενάντια στο κεφάλαιο. Απαιτούμε εργασία και όχι δουλειά-δουλεία.

Σκοπός της λέσχης δεν ήταν να διαμαρτυρηθεί για το περιεχόμενο των φέιγ βολάν (που δεν αναφέρεται καν στο περιεχόμενό τους), αλλά να βρει αφορμή ώστε να βγει από την αφάνεια και να δικαιολογήσει την ύπαρξή της. Επίσης όσον αφορά τον αντικομμουνιστικό προσανατολισμό, όπως αναφέρουν, της Οργάνωσής μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως δεν ζητούμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από όσους έρχονται μαζί μας, αλλά κοιτούμε μόνο αν αυτό που πιστεύουν ωφελεί ή όχι την Πατρίδα μας και τον Λαό μας. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο!

Τέλος, νιώθουμε χρέος να τους ευχαριστήσουμε που ενημέρωσαν τους πολίτες της Μαγνησίας ότι η «Σιδηρά Πατρίς» διαθέτει σελίδα στο διαδίκτυο».

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου