Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

1/11/2013 ΘΡΗΝΟΣ, ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ
   Τρεις μήνες μετά το θάνατο των δύο αδερφών μας, Γεώργιο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη η ελληνική κοινωνία αδιαφορεί. Το κείμενο δε γράφτηκε απλά σαν πρόφαση για το μνημόσυνο των δύο αποθανόντων αδερφών μας,  αλλά διότι σαν  Έλληνες Εθνικιστές δώσαμε ιερό όρκο πως δε θα περάσει ημέρα που θα ξεχάσουμε την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο παιδιών από το κράτος και τους υποτακτικούς του.
   Παρασκευή βράδυ 1η Νοεμβρίου εκτελούνται δυο εθνικιστές στο Ν.Ηράκλειο, ενώ 3η Νοεμβρίου Δευτέρα πρωί, οι ξεπουλημένοι δούλοι της τυραννικής Δημοκρατίας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τους "δήμιους" της Τρόικας. Όποιος ακόμη έχει την πεποίθηση ότι πρόκειται για απλή βεντέτα με τους αριστερούς αντιφασίστες, εμείς του απαντάμε  "όνειρα θερινής νυκτός". Το αντιφασιστικό αυτό κράτος προσπάθησε να πετύχει δύο σκοπούς. Ο πρώτος ήταν να αποσπάει την προσοχή της ελληνικής κοινωνίας από τα επείγοντα θέματα στην οικονομία με την έλευση του Τροϊκανού μπαμπούλα και ο δεύτερος να την αποτρέψει από τον Εθνικισμό. Ο πρώτος σκοπός επιτεύχθηκε μιας και όλα τα πρόβατα της αστικής δημοκρατίας πάντα ακολουθούν το βοσκό τους, έτσι και οι Έλληνες πολίτες έφτιαχναν σημεία και τέρατα για έναν επικείμενο εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στα δύο άκρα.Εντούτοις, ο δεύτερος στόχος αποτέλεσε μια αποτυχία στα σχέδια του κράτους. Ουδείς εθνικιστής πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στον αέναο αγώνα με το κράτος και την άδικη δημοκρατική κοινωνία, γέννημα θρέμα του Διεθνή Σιωνισμού.Το αίμα των δυο αδερφών μας ζητά εκδίκηση.
   Το κράτος με τους "άτυπους αναρχικούς" του, μέσα από τις φαλκιδευμένες προκηρύξεις τους, απειλεί πως θα σπάσει το κεφάλι μας με σφυρί και θα μας κόψει το χέρι με δρεπάνι.Εμείς σαν Έλληνες Εθνικιστές απαντάμε "Μολών Λαβέ", διότι σκοπός της ζωής μας είναι να  "φυλάμε Θερμοπύλες", όπως πολύ ορθά λέει ο Αλεξανδρινός λογοτέχνης μας. Αυτό που περιμένει τους εχθρούς της πατρίδας μας είναι  "Φωτιά και Τσεκούρι" μια λεκτική παρακαταθήκη που πέρασε από τον Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη στον υιό του Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και από τον τελευταίο σε κάθε Έλληνα αγωνιστή που προστατεύει αξίες και ιδανικά. Έχοντας στο νού μας τον απώτερο σκοπό, δηλαδή την Εθνική απελευθέρωση της πατρίδας από τους δυνάστες της, καθώς κρατάμε πάντα ψηλά τη σημαία του αγώνα μας, υποσχόμαστε εκδίκηση για τα δύο αδέρφια μας που χάθηκαν επί ματαίω.Βρισκόμαστε σε μία άτυπη εμπόλεμη ζώνη και μακάριοι οι πεσόντες της μάχης, που πολέμησαν για την Εθνική Ελευθερία.Είθε τα δύο αυτά λουλούδια που στο άνθος της ηλικίας τους χάθηκαν από χέρια  δειλών, να αγγίξουν ύψη και πνευματικά επίπεδα, που οι προασπιστές του σκοταδισμού και του Εβραιοσιωνισμού δε θα φτάσουν ποτέ.
Η μνήμη τους δε θα εκτοπιστεί ποτέ από τον νου και τις καρδιές μας, αλλά θα αποτελεί κίνητρο στον αγώνα μας ενάντια στο Θηρίο της Παγκοσμιοποίησης και της Εθνικής υποδούλωσης. Αναπαυτείτε εν ειρήνη, διότι θα έρθει η μέρα που οι υπεύθυνοι θα βρεθούν ενώπιον της δικής μας δικαιοσύνης. Με πείσμα, μέχρι την πτώση του Κράτους και την επικράτηση των Ιδεών μας. Ζήτω η Νίκη.


"Πυριφλεγέθων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου