Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟΠριν ξεκινήσουμε να θίξουμε το παραπάνω θέμα, θα πρέπει υπερτονίσουμε πως  την Ιστορία τη γράφουν οι νικητές. Χωρίς αμφιβολία ο Β’ Π.Π στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη είναι στηριζόμενος στα ψέματα και την απάτη με σκοπό την παραλλαγή της σκέψης των ανθρώπων και την αποστροφή σε ότι αφορά την  ελπίδα η οποία δεν είναι άλλη παρά ο εθνικισμός.                                                                                                                                                                
  Όσον αφορά όμως το Β’ Π.Π στην Ελλάδα, σαφώς μπορούμε να λάβουμε υπόψιν τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, έναν πόλεμο ανάμεσα σε δύο ομοϊδεάτες, τον Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή Ι. Μεταξά και τον Ιταλό φασίστα  Μ. Μουσολίνι. Η αρχή αυτού του πολέμου μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ήταν η πυρπόληση του αντιτορπιλικού ΄΄Έλλη΄΄ έξω από τα ύδατα του νησιού της Τήνου. Το τέλος του πολέμου όμως γράφτηκε πάνω στα βουνά της Πίνδου με νικητές τους Έλληνες.
  Τον προαναφερθέν πόλεμο μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν πόλεμο εθνικής υπερηφάνιας ανάμεσα σε δύο έθνη, ωστόσο σε ιδεολογικό υπόβαθρο μάλιστα, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε σαν εμφύλιο. Μολοταύτα, όταν ο κόσμος μιλάει για γερμανική κατοχή, λίγα ξέρει, και πιστεύει ότι του έχει διαδώσει το διεθνές σιωνιστικό λόμπυ.
  Μετά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο ο Γερμανός εθνικοσοσιαλιστής και ομοϊδεάτης του Ι. Μεταξά, Αδόλφος Χίτλερ, ζήτησε από τους Έλληνες την ουδετεροποίησή τους στον πόλεμο, πράγμα που έκαναν και οι γείτονές μας οι Τούρκοι. Σαν αντάλλαγμα ο Γερμανός Ηγέτης υποσχέθηκε την παραχώρηση των εδαφών της Αλβανίας που άνηκαν στους Έλληνες, εάν φυσικά ήταν ο νικητής του πολέμου. Μεγαλύτερη πρόταση για τον Εθνάρχη Μεταξά δεν μπορούσε να υπάρξει. Εντούτοις πάνω στη σκέψη του για να κλείσει τη συμφωνία με τον ομοϊδεάτη από τη Γερμανία, οι Άγγλοι πράκτορες με εντολή από την εβραιοκρατούμενη κυβέρνησή τους, Σήμερα έχουν κάνει τον κόσμο να νομίζει πως ο εθνικοσοσιαλισμός και ο φασισμός αφορούν μόνο τους Γερμανούς και τους Ιταλούς, ενώ στην πραγματικότητα αφορούν όλα τα έθνη που επιθυμούν την ελευθερία και την εθνική αυτονομία, ενάντια στα παγκοσμιοποιημένα πρότυπα και τον σαθρό καπιταλισμό. Η ανέγερση μιας Λευκής Εθνικής Ευρώπης είναι ο χειρότερός τους τρόμος.
Ζήτω η Νίκη!!!
                                                                                                                                   ΄΄Πυριφλεγέθων΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου